Kirby Software Forum
January 21, 2018, 03:06:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Moved to new web hosting company
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to get the default window size to remain the same?  (Read 3283 times)
Alessia
Hero Member
*****
Posts: 93



« on: February 02, 2009, 03:34:06 PM »

Hi Ian. Reading someone else's post here reminded me of a niggle that I would love to find a solution to.
Every time I open KAP the default window size looks like this (note the missing new alarm icon!):



This forces me to resize it. Is there any way I can get it to remember this window size so that it always opens like this please?

Logged
Ian Cook
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 919



WWW
« Reply #1 on: February 05, 2009, 10:58:25 PM »

Hi
Sorry for the delay in getting back to you.

Unfortunately I have the same problem with the screen resize not being saved.
(I don't have the problem with the missing icon, but my guess is the problem is related)

I will fix it asap

Ian
Logged
jdk
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #2 on: July 13, 2009, 09:32:51 PM »

Yes, a fix on this would be great -- it is irritating having to resize every time you launch KA Pro.
Logged
Alessia
Hero Member
*****
Posts: 93



« Reply #3 on: April 27, 2010, 09:15:34 AM »

Any progress on the promised fix please Ian?
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!